Hyvinvointimatkat

Hyvinvointimatkat

Tervetuloa hyvinvointimatkalle lumoavan kauniiseen Montenegroon

Seuraava Onnikuun matka Montenegroon on 12. - 19.6.2019. 

Edullinen hinta sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset kohdemaassa, hyvän hotellimajoituksen meren rannalla, puolihoidon, käynnin Dubrovnikin vanhassa kaupungissa, suomenkielisen oppaan palvelut sekä aamujoogan ja illan nia-tanssin. Ohjelmaan mahtuu mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Mukaan voi lähteä mukaan myös esim. perheenjäseniä, jotka eivät osallistu ohjelmaan.

Mondo-lehti valitsi Montenegron vuoden 2017 yhdeksi huippukohteeksi sanoin: ”Minkä sille voi: vuorten ja meren yhdistelmä säväyttää joka kerta. Kun päälle lisätään edulliset hinnat ja oma rauha, asetelma on liki täydellinen. Balkanin pieni Montenegro tuntuu löydöltä. Kaikki kauniista rannoista vuoriin ja antiikin ajoista lähihistoriaan on käden ulottuvilla. Maasta löytyy idyllisiä sopukoita, joissa voi tuntea astuvansa satukirjaan.”

Hotellimme on kauniissa ja rauhallisessa Herceg Novissa. Hotelli on aivan Kotorin lahden rannalla. Aloitamme päivät lempeällä joogalla aamuauringossa hotellin kattoterassilla. Illan suussa tanssimme niaa auringon laskiessa. Matkan hintaan kuuluvat myös herkulliset ja monipuoliset aamiaiset ja päivälliset hotellissamme. Vastuullinen matkan järjestäjämme Tilausmatkat Oy tarjoaa kiinnostavia retkiä eri puolille Montenegroa suomenkielisen oppaan johdolla.
Helmikuulle 2019 on tullut myyntiin nia-jooga -hyvinvointimatka Gran Canarialle 17. - 23.2.2019. Tutustu matkaan lataamalla alla oleva esite. Ohjelmaan mahtuu mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. HUOM! Vielä muutama paikka jäljellä, varaa pian!


Yllä olevasta linkistä voit ladata esitteen helmikuun 2019 nia-jooga -matkasta pdf-muodossa

Tervetuloa ensimmäiselle Suloisesti jouten - retriitille Ranskan Faurouxissa sijaisevaan Happy Hamlet - retriittitaloon. Retriitin ajankohta on 30.4.-5.5.2019. Suloisesti jouten - retriitti on nimensä mukaisesti irtiotto arjesta: levollista joutenoloa heräilevässä kesässä, lempeää joogaa, ihanaa ruokaa ja viiniä, suloista elämästä nauttimista. Teemme Päivin ohjauksella keväisen yrttikranssin, tutustumme Happy Hamletin lähikyliin ja vierailemme viinitilalla. Alla olevasta pdf-tiedostosta voit lukea retriitistä ja Happy Hamletista enemmän. MATKA ON TÄYNNÄ!


Yllä olevasta linkistä voit ladata esitteen huhti-toukokuun 2019 Suloisesti jouten -matkasta pdf-muodossa

Ensi kesäkuussa järjestetään jälleen suuren suosion saanut nia-jooga matka Montenegron 12. - 19.6.2019. Matkalle mahtuu mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.


Yllä olevasta linkistä voit ladata esitteen kesäkuun 2019 nia-jooga matkasta pdf-muodossa

(c)2018, All Rights Reserved