Hyvinvointimatkat

Hyvinvointimatkat

Tervetuloa hyvinvointimatkalle lumoavan kauniiseen Montenegroon
- 20. - 27.6.2018 jooga- ja nia-matka       MATKA TÄYNNÄ
- 29.9. - 6.10.2018 pilates- ja nia-matka    MATKA TÄYNNÄ. Seuraava Onnikuun matka Montenegroon on 12. - 19.6.2019. Tarkemmat tiedot tulevat tänne myöhemmin.

Edullinen hinta sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset kohdemaassa, hyvän hotellimajoituksen meren rannalla, puolihoidon, käynnin Dubrovnikin vanhassa kaupungissa, suomenkielisen oppaan palvelut sekä aamujoogan ja illan nia-tanssin. Ohjelmaan mahtuu mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Mukaan voi lähteä mukaan myös esim. perheenjäseniä, jotka eivät osallistu ohjelmaan.

Mondo-lehti valitsi Montenegron vuoden 2017 yhdeksi huippukohteeksi sanoin: ”Minkä sille voi: vuorten ja meren yhdistelmä säväyttää joka kerta. Kun päälle lisätään edulliset hinnat ja oma rauha, asetelma on liki täydellinen. Balkanin pieni Montenegro tuntuu löydöltä. Kaikki kauniista rannoista vuoriin ja antiikin ajoista lähihistoriaan on käden ulottuvilla. Maasta löytyy idyllisiä sopukoita, joissa voi tuntea astuvansa satukirjaan.”

Hotellimme on kauniissa ja rauhallisessa Herceg Novissa. Hotelli on aivan Kotorin lahden rannalla. Aloitamme päivät lempeällä joogalla aamuauringossa hotellin kattoterassilla. Illan suussa tanssimme niaa auringon laskiessa. Matkan hintaan kuuluvat myös herkulliset ja monipuoliset aamiaiset ja päivälliset hotellissamme. Vastuullinen matkan järjestäjämme Tilausmatkat Oy tarjoaa kiinnostavia retkiä eri puolille Montenegroa suomenkielisen oppaan johdolla.


Yllä olevasta linkistä voit ladata esitteen kesäkuun 2018 jooga-nia -matkasta pdf-muodossa.Yllä olevasta linkistä voit ladata esitteen lokakuun 2018 pilates-nia -matkasta pdf-muodossa

Helmikuulle 2019 on tullut myyntiin nia-jooga -hyvinvointimatka Gran Canarialle 17. - 23.2.2019. Tutustu matkaan lataamalla alla oleva esite. Ohjelmaan mahtuu mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.


Yllä olevasta linkistä voit ladata esitteen helmikuun 2019 nia-jooga -matkasta pdf-muodossa

(c)2018, All Rights Reserved