Skip Navigation LinksTapahtumia

Tervetuloa jooga & nia – matkalle lumoavan kauniiseen Montenegroon
- 14. - 21.10.2017    TÄYNNÄ!
- kesäkuu 2018 matka aukeaa varattavaksi pian

Edullinen hinta sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset kohdemaassa, hyvän hotellimajoituksen meren rannalla, puolihoidon, retken Dubrovnikin vanhaan kaupunkiin, suomenkielisen oppaan palvelut sekä aamujoogan ja illan nia-tanssin. Ohjelmaan mahtuu mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Mukaan voi lähteä mukaan myös esim. perheenjäseniä, jotka eivät osallistu ohjelmaan.

Mondo-lehti valitsi Montenegron vuoden 2017 yhdeksi huippukohteeksi sanoin: ”Minkä sille voi: vuorten ja meren yhdistelmä säväyttää joka kerta. Kun päälle lisätään edulliset hinnat ja oma rauha, asetelma on liki täydellinen. Balkanin pieni Montenegro tuntuu löydöltä. Kaikki kauniista rannoista vuoriin ja antiikin ajoista lähihistoriaan on käden ulottuvilla. Maasta löytyy idyllisiä sopukoita, joissa voi tuntea astuvansa satukirjaan.”

Hotellimme on kauniissa ja rauhallisessa Herceg Novissa. Hotelli on aivan Kotorin lahden rannalla.

Aloitamme päivät lempeällä joogalla aamuauringossa hotellin kattoterassilla. Illan suussa tanssimme niaa auringon laskiessa. Matkan hintaan kuuluvat myös herkulliset ja monipuoliset aamiaiset ja päivälliset hotellissamme. Vastuullinen matkan järjestäjämme Tilausmatkat Oy tarjoaa kiinnostavia retkiä eri puolille Montenegroa suomenkielisen oppaan johdolla.

Alla olevasta linkeistä voit ladata esitteen kesäkuun ja lokakuun matkoista pdf-muodossa

ESITE joogamatka kesäkuu 2017.pdf

ESITE joogamatka lokakuu 2017.pdf